Îmbunătățește confortul interior din ambele direcţii

Eficienţa energetică nu se obţine doar prin reducerea dependenţei de iluminatul electric, ci şi prin aportul solar din timpul iernii şi ventilaţia răcoritoare din timpul verii.

Rulourile şi roletele exterioare reprezintă instrumentele perfecte de control al luminii şi temperaturii. Combinând un produs de interior pentru reglarea luminii sau reducerea pierderilor de căldură cu un rulou exterior parasolar sau o roletă exterioară, este uşor să obţii nivelul potrivit de control pentru un climat interior optim, în funcţie de preferinţele personale.

Rulourile exterioare parasolare reduc nivelul de încălzire pasivă, blocând razele soarelui înainte ca acestea să ajungă la fereastră. Acestea ţin căldura afară, menţinând o temperatură răcoroasă, confortabilă la interior. Materialul este transparent, astfel că se poate vedea prin el, iar lumina poate să pătrundă.

Rulourile opace interioare oferă un control complet al luminii, asigurând opacitate de 99,9% pentru un somn odihnitor noaptea sau un somn revigorant pe timpul zilei.