ÎNAINTE

DUPĂ

Optimizează profitul investițiilor tale

Crearea unor tuneluri de lumină între căpriori este un proces simplu. Pentru a maximiza profitul investiţiei, de multe ori, este benefic să alegi combinaţii orizontale de 2 sau 3 ferestre. Vei obţine un nivel optim de lumină natural la interior şi un efect surprinzător pentru clienţii tăi.

Dacă spaţiul necesită doar o singură fereastră, este mai bine să folosești dimensiuni mai late şi mai scurte şi să le amplasezi cât mai aproape de perete. Astfel vei obţine un tunel de lumină mai puțin adânc, care va maximiza cantitatea de lumină naturală introdusă.

ÎNAINTE

DUPĂ

SECȚIUNE

Camerele copiilor sunt, adesea, cele mai poluate

Camerele copiilor sunt amplasate deseori la etajele intermediare sau superioare, lipsite de suficientă lumină şi ventilaţie. Adesea, camera copiilor reprezintă locul cel mai poluat din casă. Alături de particulele toxice provenite din diverse surse din locuinţă, multele jucării şi dispozitive electronice regăsite în cele mai multe camere ale copiilor sunt responsabile de potenţiale emisii dăunătoare.

Poluarea aerului şi nivelul crescut de CO2 pot duce la probleme de genul migrenelor, tulburărilor de somn şi oboselii până la dificultăţi de concentrare. Un climat interior nesănătos îi poate afecta cu predilecţie pe copii, deoarece aceştia sunt în creştere, iar respiraţia lor este mai accelerată decât a adulţilor.

Lumina naturală şi ventilaţia sunt factori importanţi în obţinerea unui climat interior propice. Oferă clienţilor tăi case sănătoase care să îi țină sănătoși pe ei şi pe familiile lor.

ÎNAINTE

DUPĂ