Lasă aerul proaspăt să intre

Multe dintre electrocasnicele folosite, multe obiceiuri ale noastre sau materiale şi produse folosite în casă pot contribui la poluarea aerului interior. Substanţele poluante pot fi inodore, incolore şi incredibil de greu de detectat, această detectare fiind îngreunată şi de faptul că mare parte din efectele negative pe care le provoacă se evidenţiază doar pe termen lung.

Prin urmare, ventilaţia eficientă şi circulația aerului sunt deosebit de importante pentru o calitate bună a aerului la interior şi pentru sănătatea ocupanţilor casei.

La etajul superior este uşor să foloseşti eficient ventilarea încrucişată, cu ferestre amplasate pe părţi opuse ale încăperii. În mod alternativ, ferestrele amplasate simultan la înălțimi diferite vor permite apariţia unui efect de tiraj.

Cea mai eficientă modalitate de asigurare a unei calităţi optime a aerului de la interior este folosirea unor sisteme active cu senzori inteligenţi pentru monitorizarea temperaturii, a umidităţii şi a nivelului de CO2, şi care să comande deschiderea şi închiderea automată a ferestrelor.

Potriveşte bine culorile

Baia este spaţiul în care potrivirea culorilor devine un lucru de importanţă crucială, deoarece aici precizia şi nuanţele corecte sunt importante. Expuse la lumină naturală, culorile obiectelor din jurul nostru apar naturale, iar ochiul omenesc poate distinge nuanţe apropiate de culoare.

Se poate vedea cu uşurinţă, atunci când vremea se schimbă, că toate culorile sunt, pur şi simplu, mai vii şi mai clare în zilele însorite. Accesul la suficientă lumina naturală în băi este de mare preţ pentru potenţialii clienţi.