Photo: Andrea Segliani

Dublează distanţa de pătrundere a luminii naturale şi creează un flux natural al aerului

Combinaţiile duble pe verticală conferă un incredibil factor de atracţie oricărui spaţiu şi îmbunătăţesc considerabil senzaţia de spaţiu a încăperii. O încăpere, de altfel mică, poate fi transformată dând o senzaţie de spaţiu larg şi generos.

Combinaţiile duble pe verticală sunt îndeosebi benefice în încăperi cu un plan adânc, ferestrele de la înălţime permiţând luminii să pătrundă în profunzimea încăperii.

Photo: Niklas Hart

Modern și Modular

Proiectarea folosind ferestre de mansardă are multe posibilităţi şi se potrivește bine atât cu estetica modernă, cât şi cu metodele moderne de construcţie.

Dimensionarea standard, livrarea rapidă şi montajul uşor fac din ferestrele de mansardă sursele ideale de lumină naturală, atât în cazul construirii clădirii direct pe şantier, cât şi într-o hală de producţie.

Oferă clienților tăi posibilitatea de a experimenta diferența ce o face lumina naturală – în VR și în realitate

Constructor de case francez, Maisons France Confort, a colaborat recent cu VELUX pentru a-și dezvolta afacerea. Ei au putut oferi clienților lor o călătorie VR pentru a-i ajuta să vizualizeze potențiala lor casă nouă, cu și fără ferestre de mansardă VELUX. Pentru a experimenta diferența, derulează în jos și fă un tur virtual.

VR – ceva nou pentru tine?

  • Dă clic pe pictograma Soare din colțul din dreapta jos pentru a controla momentul din zi.
  • Dă clic pe pictograma Persoană pentru a te deplasa prin spații