Sfaturi utile bucătăria şi locul de luat masa

Încorporarea unei combinații potrivite de ferestre de mansardă în designul bucătăriei va oferi lumină naturală echilibrată uniformă, precum şi ventilaţie eficientă şi practică. Acest lucru va avea un impact mai mare asupra clientului tău decât blaturile sau fronturile scumpe.

Ferestrele cu mâner sus creează un spațiu de lucru direct sub fereastră, bine luminat, fără să obstrucţioneze funcţionarea acesteia.

O combinaţie de două ferestre de mansardă pe verticală oferă o soluţie deosebită pentru a aduce lumina naturală în profunzimea încăperii. Acest lucru ar trebui luat în calcul dacă o suprafaţă cu activitate crescută din bucătărie, cum ar fi o insulă de bucătărie, este amplasată în poziţie centrală a planului, departe de alte ferestre.

ÎNAINTE

SECŢIUNE ÎNAINTE

Adesea ferestrele de mansardă sunt amplasate la înălţime, în poziţii inaccesibile. În multe cazuri, acest lucru nu este optim, deoarece priveliştea este redusă, iar suprafeţele de lângă perete, rămân adesea întunecoase.

Într-o bucătărie de la mansardă, este ideal să încorporezi ferestre de mansardă accesibile sau o combinaţie dublă pe verticală. Acest lucru permite nu doar condiţii mai bune de luminare a blatului de lucru, ci asigură şi o privelişte spre exterior, permiţând ventilarea uşoară în timpul gătitului.

SECŢIUNE DUPĂ

DUPĂ